Craig David are melodie noua!

craig

Craig David renaste din propria cenusa mai ceva ca pasarea Phoenix! La mai bine de patru ani de la Signed Sealed Delivered, Craig David a intrat in studio si s-a apucat de treaba. Albumul cu numarul sase intitulat Following My Intuition urmeaza sa fie lansat anul acesta. Artistul care facea furori la inceputul anilor 2000 a decis sa revina in forta spre bucuria fanilor sai, de sex feminin in special cu melodia Cold.

O vreme, cantaretul a disparut din peisajul muzical preferand sa-si concentreze atentia asupra unui stil de viata sanatos, a sportului. Insa, pe retelele de socializare, Craig David este o adevarata vedeta datorita nenumaratelor citate motivationale pe care le promoveaza zi de zi  dar si datorita fizicului sau de invidiat, bine lucrat la sala de sport.

Pe data de 13 Mai 2013, Craig David a urcat pentru prima data dupa mai multi ani pe scena muzicala din Paris din cadrul unui turneu mondial. Un concert best-of extrem de asteptat de fanii sai si de nostalgicii anilor 2000 chiar daca artistul nu a mai lansat nimic din 2010, de la Signed Sealed Delivered. Vechile sale melodii precum What’s Your Flava, Walking Away, 7 Days sau Fill Me In au fost pe placu fanilor sai. Artistul a mai cantat o serie de melodii mai putin cunoscute precum Insomnia, extrasa de pe albumul Greatest Hits aparut in 2008.

Disparut in actualitatea muzicala, artistul muzical n-a incetat sa fie productiv, colaborand cu DJ Assad si Mohombi pentru melodia Addicted, cu Dim Cris pentru melodia BitsNPieces dar si cu alte nume sonore precum Jay Sean sau Timati.

Craig David era la varsta adolescentei pe vremea cand cucerise toate topurile britanice. Nativul din Southampton era foarte pasionat de muzica hip-hop cu tenta funk si avea un talent de invidiat in ceea ce priveste scrierea versurilor. Inspirat de o serie de artisti precum Terence Trent D’Arby, Sisqo si Donnell Jones, Craig a inclus in creatiile sale arta, cultura si istoria.

Craig David a lucrat o perioada la un post de radio local si a frecventat o multime de cluburi selecte, mixand doar muzica de buna calitate. Dupa o perioada s-a imprietenit cu  Mark Hill de la Artful Dodger si a participat la un concurs de creatie literara pe care l-a si castigat. A contribuit la productia unui numar mare de melodii – I’m Ready si Wonderful Tonight ale lui Damage. Craig David este cel care a remixat piesa Human interpretata de Human League. Rewind este un alt succes extraordinar care a demonstrat o modificare clara in stilul abordat. In ciuda asemanarilor cu Stevie Wonder, Faith Evans si R. Kelly, muzica lui surprinde intotdeauna prin originalitate si caldura. Craig si Hill au inceput sa lucreze impreuna la un post de radio.

Dupa un timp, cantaretul a lansat melodia Fill Me In, ajunsa number one in vara anului 2000. David a fost atunci cel mai tanar artist ajuns pe primul loc in top, avea doar 19 ani.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s