Clipurile saptamanii

clipuriCinematografia este tema principala a videoclipurilor saptamanii. In timp ce Mika se deghizeaza in noul sau clip in James Bond, Napoleon sau Lucky Luke, Woodkid dezvaluie un scurt metraj eveniment care pune punct odiseii intitulate The Golden Age.

Mika – Boum Boum Boum

Juratul spiritual al sezonului cu numarul trei al concursului de talente The Voice, Mika lanseaza o melodie cu niste versuri nebune. In videoclipul piesei Mika se intoarce in timp si se transforma in personaje diferite ce au influentat istoria si in diverse personaje din filme celebre. Melodia este in limba franceza, Mika explicandu-si alegerea in urmatorul fel: popularitatea de care s-a bucurat in ultima perioada in aceasta tara dupa ce a fost inclus ca jurat in cel mai recent sezon al Vocii Frantei.

Woodkid – The Golden Age

Urmarea si sfarsitul odiseii intitulate The Golden Age. Un fel de carte postala inspirata din copilaria artistului. Un clip lung de 10 minute ce ne aminteste de munca regizorului Terrence Malick.

John Legend – You&I (Nobody In The World)

You&I (Nobody In The World) reprezinta al patrulea extras de pe albumul intitulat Love In The Future a lui John Legend. Piesa este asemanatoare baladei All Of Me. Realizat de Mishka Kornai, clipul piesei reprezinta un nou omagiu adus tuturor doamnelor si domnisoarelor. Fie ca sunt micute, puternice, desfigurate sau pline de cicatrici, cantaretul le incurajeaza pe femei sa se iubeasca asa cum sunt.

Jessie Ware – Tough Love

Jessie Ware pregateste lansarea unui nou album! Revelatia britanica a anului 2012, datorita albumului Devotion, artista isi anunta revenirea cu ajutorul piesei Tough Love. O voce de catifea. Intre umbre si lumina, cantareata isi imagineaza suisurile si coborasurile unei povesti de dragoste, cantand intr-un camp de levantica.

Foxes – Glorious

Foxes continua promovarea primului sau album intitulat Glorious, primit cu caldura de fanii sai din Marea Britanie. Dupa Holding onto Heaven cantareata a decis sa mizeze pe cantecul-titlu al albumului. Filmat intr-un decor luxos al unui club de tara, Foxie profita de acesta pentru a-si canta melodia superba.

Allie X – Bitch

Atentie, talent la orizont! Dupa Catch si Prime, tanara Allie X atrage din nou atentia presei specializate cu inventivitatea sa. Artista revine cu Bitch, primul sau videoclip. Acesta a fost realizat de amicul fotograf al artistei cu un aparat foto vechi de 10 ani. Cu un look inpirat din Lady Gaga, Allie X ne ofera un clip nebun nebun!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s